0

Linnavalitsuses tuleb laustestimine

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse vastuvõtulauas istus eile haldusspetsialist Liina Salus, kes kedagi maskita sisse ei lubanud. Maja ise oli ametnikest peaaegu tühi. Arvo Tarmula
Haapsalu linnavalitsuse hoones oli esmaspäeval tööl üksikud inimesed, ülejäänud ametnikud töötavad kodukontoris. Foto Arvo Tarmula

Pärast kahe Haapsalu linnavalitsuse töötaja kooronaviirusega nakatumist korraldatakse linnavalitsuse kõigi töötajate testimine.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles, et linnavalitsus on omalt poolt testitavate nimekirja ära saatnud, kuid pole veel vastust saanud, millal tema alluvad testi tegema peavad. „Arvata võib, et täna antakse teada,” ütles Sukles reedel.

Sukles lisas, et mitmed linnavalitsuse töötajad on juba ise end testida lasknud ja nende analüüsitulemused on olnud negatiivsed.

Läinud nädala neljapäeval tekkis kahtlus, et üks linnavalitsuse töötaja võib olla nakatunud koroonaviirusega. Laupäeval selgus, et tema analüüsitulemus oligi positiivne. Selle nädala alguses andis positiivse koroonaproovi teine linnavalitsuse töötaja. Ülejäänud linnaametnikel on soovitatud töötada kodus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz