Haapsalu linnavalitsus on koroona tõttu kodukontoris

Haapsalu linnavalitsus. Foto: Malle-Liisa Raigla
Haapsalu linnavalitsus. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus töötab sellel nädalal kodukontoris, sest töötajatel on olnud kokkupuude koroonaviirusega nakatunuga, linnavalitsuse uksel ei viita midagi sellele, et töötajad on kodukontoris.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul töötab linnavalitsus kodukontoris vaid sel nädalal – tema sõnul pole põhjust inimesi kauem kodukontoris hoida. „Tööd teeme edasi,” ütles Sukles.

Need linnavalitsuse töötajad, kellel kokkupuudet ei ole, võivad linnavalitsuses edasi tööl käia. Suklese sõnul on täna linnavalitsuses tööl sotsiaalosakond vähendatud koosseisus ning kui mõnel linnakodanikul on eelnevalt kokkusaamine kokkulepitud, siis ka see toimub.

Kuigi nädalavahetusega lisandus Läänemaale viis uut viirusega nakatunut, ei plaani Haapsalu lisapiiranguid seada. Suklese sõnul pole omavalitsusel volitusigi ise piiranguid seada, kuid kui valitsuse poolt tuleb korraldus, siis reageerivad sellele kohe.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul vaatavad nad, mida edasi teevad pärast teisipäevast valitsuse istungit.

Nii Sukles kui ka Parbus soovitavad vältida rahvarohkeid kohti, haigega kokkupuutel jääda kodukontorisse ja haigusnähtude korral lasta ennast testida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments