Koroonaviirus metskurvitsauurijaid ei peletanud

Saare mõisa perenaine Anu Kari (ees vasakul) võõrustab juba kümnendat sügist metskurvitsahuvilisi Itaaliast. Arvo Tarmula

Eelmisel aastal peatusid Itaalia metskurvitsaklubi Club della Beccaccia liikmed pärast Vormsil käimist Noarootsis Saare mõisas. Arvo Tarmula

Vaatamata koroonaviirusest tingitud piirangutele tuli tänavugi Euroopa esimesele metskurvitsa jahikeelualale ehk Vormsi saarele seltskond Lõuna-Euroopa metskurvitsauurijaid.

Itaallased, hispaanlased, ungarlased ja prantslased on uurinud metskurvitsaid Vormsi saarel 2006. aastast. Tänavu on koroonaviiruse tõttu uurijate koosseis tavapärasest väiksem – Vormsile jõudis neli itaallast ja kaks hispaanlast, tulemata jäid ungarlased ja prantslased. Ka hispaanlasi ja itaallasi on oodatust vähem – alguses pidi neid tulema vastavalt kümme ja kaheksa.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments