Läänemaal on vaktsineeritute hulk langenud alla nõutud taseme

Lea Kiis. Foto: Kristjan Kosk

Lea Kiis. Foto: Kristjan Kosk

Mullu langes Läänemaal vaktsineeritud kaheaastaste laste hulk alla maailma terviseorganisatsiooni (WHO) soovitatud taseme.

WHO soovituse kohaselt peaks kaheaastaste laste vaktsineerimise hõlmatus olema 95 protsenti. Selline kaasatuse tase annab kaitse ka lastele, keda mõnel põhjusel vaktsineerida ei saa.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdur
3 aastat tagasi

Ju on lekkinud palju materjali vaktsiinide kõrvalmõjude kohta. Sandistunud lapsi aina tuleb juurde. Vähkkasvaja lapsel, mis oli veel 20a tagasi üliharuldane, on tänapäeval tavaline. Autism, ärevus, keskendumise probleemid jne jne on moodsa ajastu laste haigused. Otsime ühist nimetajat?

Ehh
3 aastat tagasi

WHO??? Kuulge sell organisatsiooni “soovitusi” küll ei tohiks nii truult järgida. Ei muutu siin krdi programeeritud zombideks palun, kes tuimalt ravimeid kokku ostavad! Ostke parem ravimitööstuste aktsiaid ja olge terved ning rõõmsad rikastumise üle!