Anne Kübarsepp – memme viguritega kooliõpetaja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kui Haapsalu põhikooli 3.b klassi juhataja Anne Kübarsepp käega V-märki näitab, siis saabub klassi hiirvaikus. Foto: Arvo Tarmula

Kui Haapsalu põhikooli 3.b klassi juhataja Anne Kübarsepp käega V-märki näitab, siis saabub klassi hiirvaikus. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa aasta õpetaja Anne Kübarsepp leiab, et tal on lastega vedanud ja seda aastakümneid.

Lapsed omakorda leiavad, et neil on vedanud õpetajaga. Kui laste käest küsida, kas õpetaja Anne on tore, siis kõlab vastuseks üksmeelne rõõmus „jaa!”.

„Hästi tore,” ütleb Elo. „Ja sõbralik,” lisab Marta. „Ja naljakas,” ütleb Robin. „Teeb vigureid,” ütleb Elisabeth. Robin on uhke, et tänu õpetajale läheb ka Robini nimi lehte. Just selline ootamatu õnn võib sind tabada, kui sul on nii hea õpetaja, et leht temast kirjutab.

Elo, Marta, Elisabeth ja Robin on Haapsalu põhikooli 3.b klassi õpilased. Kübarsepp on nende klassijuhataja. Põhikoolis on tal staaži täpselt sama palju kui lastel – koos alustavad nad kolmandat sügist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments