Olümpiakomitee tänas perekond Paju

Lääne Elu

info@le.ee

Perekond Paju kodutrepil. Foto: Arvo Tarmula
Perekond Paju kodutrepil. Foto: Arvo Tarmula

Eesti olümpiakomitee tunnustas Eestimaa sportlikke perekondi, kelle valisid välja maakondade spordiliidud.

Sportlikud pered saavad preemiaks meremuuseumi aastapileti koos ööbimisega Hilton Tallinn Park hotellis.

Läänemaalt sai autasu perekond Paju, mille liige on vehkeja Nelli Differt. „Tema perekond on olnud üdini sportlik ning toetanud teda vehklemisteekonnal. Pereema Leelo Paju on Läänemaa ühisgümnaasiumi spordiõpetaja ning ta on väga positiivne sportlik eeskuju mitte ainult oma perele, vaid ka kooliperele. Pereisa Andres lööb kaasa pere sportlikes ettevõtmistes nagu ka poeg Karl, kes spordib hipoteraapia abil. Perepoeg Raul tegeleb õe Nelli eeskujul samuti vehklemisega,” seisis tutvustuses.

Eesti olümpiakomitee liikumisharrastuse juht  Peeter Lusmägi sõnul tänatakse perekondi, kelle kõik liikmed tegelevad aktiivselt liikumisharrastusega. „EOK prioriteet on perespordi edendamine. Lasteaedadel, koolidel ja spordiorganisatsioonidel on oluline ja toetav roll igapäevase liikumisaktiivsuse tõstmisel ja liikumiseks lahenduste pakkumisel, kuid lõpuks taandub siiski rõhuasetus peres olevatele väärtustele ja hoiakutele. Pered, kus liikumisharrastus on pereelu lahutamatu osa, väärivad märkamist ja tunnustamist,“ ütles Lusmägi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Linnakodanik
3 aastat tagasi

Tubli ja tore pere!