Lääneranna vallavanem on raskes seisus haiglas

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets on raskes seisus haiglas. Lemmi Kann

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets on raskes seisus haiglas. Lemmi Kann

Laupäeva ennelõunal sattus Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets koos pojaga kodukülas Oidremal raskesse liiklusõnnetusse, kui Pikkmetsa juhitud ATV paiskus asfaltkattega teel ümber.

Õnnetus juhtus Pikkmetsa emale kuuluva Mätiku talu lehmalauda vahetus läheduses Tõitse teel, mis on sirge nagu nool. Mikk Pikkmetsa vend Hardi Pikkmets ütles Lääne Elule, et Mikk Pikkmets oli laupäeval korrastanud aeda ja õnnetuse ajal teel koju. „Igapäevane maaelu,” ütles Hardi Pikkmets laupäeva hommiku kohta.

Õnnetust Hardi Pikkmets kommenteerida ei soovinud. „Need on detailid, mida ei taha kommenteerida, lisaks käib politseiuurimine,” ütles Hardi Pikkmets.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Liivi Reinholdi sõnul andis õnnetusest häirekeskusele teada inimene, kes sõitis samal ajal autoga teel ning nägi õnnetust pealt. „Teisi liiklejaid õnnetuses ei osalenud, märke kokkupõrkest või otsasõidust pole. Miks õnnetus juhtus, selgitab välja edasine uurimine,” ütles Reinhold.

Laupäeval paiskus Mikk Pikkmetsa juhitud ATV kraavi sirgel Tõitse teel, mis viib suguvõsa lehmalauda juurde. Foto: politsei

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mammi
3 aastat tagasi

arvan, et asi suht lihtne..maja lähedal jooksis ilmselt kas kass või mõni muu loomake järsku teele ja otsasõidu vältimiseks tegi mees järsu manöövri..mis lõppes õnnetult. Pea vastu mees..sa tuled sellest välja!

õudne
3 aastat tagasi

delfi avaldab inimese terviseandmeid, kaastunne

kerite
3 aastat tagasi

veel aasta otsa seda lugu, raske töö teil ajalehe neegritel

Ülo
3 aastat tagasi

Kurb,et sellised asjad juhtuvad…aga paraku juhtuvad. Jaksu Mikule ja pikka närvi kõigile kes teda teavad-noor mees ja kõik on veel ees. Ole vapper!

Coop
3 aastat tagasi

võibolla alkohol?

Pamp
3 aastat tagasi

poisike kihutas

külamees
3 aastat tagasi

Mis muu kui suur kiirus ajas mehe kummuli.

Jalamees
3 aastat tagasi
Reply to  külamees

Ma ise pole atvga sõitnud, kuid kemmenteerijal ei tasu niisama huupi vehkima hakata. Minuteada võib sellega üsna kergelt üle tõmmata, kui kogemata gaas põhja läheb. Sama teema kõigi võimsate motikatega. Jääb pluusi varuka küljel olev auk või mingi muu pael aasaga selle gaasilingi taha kasvõi korraks ning ei pea mingit hoogu sees olemagi, et kummuli olla. Iseasi muidugi see kui on parasjagu sees kiirem käik. Siis päris iga masinaga uppi ei lenda kui võimsust pole.

võiks
3 aastat tagasi
Reply to  Jalamees

juba avaldada, mis juhtus, sest vallavanem pole suvaline külajota, kes täis peaga tuuritab

Volli
3 aastat tagasi
Reply to  võiks

mis vahet seal on ,kas külajota või vallavanem—inimene on inimene.

Vanamoodne
3 aastat tagasi
Reply to  külamees

Ilma tagadiferentsiaalita sõiduk peabki olema kipakas. See läheb ümber ka väikesel kiirusel, kui äkitselt gaasi anda või end valesti kallutada (eeldusel, et haardetegur on hea). PS. Väga paljude noorukite arvates on diferentsiaal mõttetu. Seda tavatsetakse isegi sõiduautodel kinni keevitada, et ägedamalt driftida. Samas tean juhust, mil keegi bemmisõber avastas, et äsjaostetud autol vedas vaid üks tagaratas, teine veovõll oli maha demonteeritud. Kui koolides praktilisi teadmisi enam ei õpetada, õpetab elu. Karmilt.