4

Kiltsi kiirendusvõistlusel juhtus õnnetus

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Reede õhtul juhtus Kiltsi lennuväljal peetud kiirendusvõistlusel õnnetus, kui auto sõitis rajalt välja ja rullus üle katuse. Võistlusrajal sõidukit juhtinud 41aastane mees sai õnnetuse tagajärjel viga ja ta viidi haiglasse kontrolli.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul käis ka politsei õnnetuskohal, kuid et tegemist oli kinnise spordiüritusega, siis ei käsitleta juhtunut liiklusõnnetusena ning politsei uurimist ei alusta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vänt Võll
Vänt Võll

Aga kuidas see õnnetus sai üldse juhtuda,kui lennuväljal on piirkiirus 50 km. tunnis ?? Kindlasti ületas kiirust !

asja
asja

Võistluste ajal? Tule mõistusele.

Ah mis
Ah mis

50km/h on mingi õnnetustevaba kiirus teie meelest või?

Georg
Georg

Pakun välja, et võistluste ajaks on see ala muule liiklusele kooskõlastatult ala valdajale suletud.
Ja need võistlused peaks olema ametlikud, seega ohutusele on seatud omad nõuded. Kahjuks aga ka sellistel võistlustel juhtub õnnetusi hoolimata turvanõuetele. Olgu siis tegemist kellegagi, kes neid nõudeid eirab või veab alt tehnika või omad oskused.

wpDiscuz