Politsei ja terviseamet kontrollivad Haapsalu meelelahutusasutusi

Lääne Elu

info@le.ee


Sel nädalavahetusel kontrollib politsei ühes terviseametiga Haapsalu meelelahutusasutustes koroonaviiruse leviku tõkestamiseks seatud piirangute täitmist.

Terviseameti Lääne regionaalosakonna juhi Kadri Juhkami sõnul vaatab terviseamet koostöös politseinikega, kuidas on täidetud inimeste hajutamise nõue. Juhkam ütles, et inimestel tuleks rahvarohkeid kohti endiselt vältida. „Kui on näha, et distantsi hoidmine pole võimalik, tasub aja veetmiseks uus ja nakkusohutum koht valida,“ lausus Juhkam.

Lääne prefekt Kaido Kõplas rääkis, et taolisi kontrolle on politsei koos terviseametiga korraldanud ka varem ning selle kõige olulisem eesmärk on viiruse leviku takistamine.

„Viiruse levikut saame takistada, kui hoolime ja pingutame selle nimel ning järgime kehtestatud piiranguid. Hea meel on, et varasemad kontrollid on näidanud, et suurem osa ettevõtetest on mõistvad ning peavad seatud piirangutest kinni,“ sõnas Kõplas.

Kõplas lisas, et kontrolli käigus pöörab politsei tähelepanu ka alaealiste öisele väljasolekule ning nende alkoholi ja narkootiliste ainete tarbimisele.

Reedel kontrollitakse piirangute täitmist Pärnus ja Haapsalus, nädalavahetuse jooksul ka Ida-Virumaa, Harjumaa ning Lõuna-Eesti meelelahutusasutustes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments