Galerii: Läänemaa noorkotkaste uus juht sai lipu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Markus Sein
Foto: Markus Sein

Neljapäeva õhtul täpselt kell 20.08 algas Haapsalu linnuses tseremoonia, kus Metsküla noorkotkas Silver Nikkel andis Lääne maleva noorkotkaste lipu üle noorte kotkaste malevapealikule Raigo Õiglasele.

Läänemaa noorkotkad jäid pealikuta tänavu kevadel, kui senine pealik Hellat Rumvolt hukkus merel. Kaitseliidu Lääne maleva noorteinstruktori Kaidi Sitsi sõnul kinnitati Raigo Õiglas uueks pealikuks küll juba mais, kuid tseremoonia peetakse maha nüüd.

Sitsi sõnul on see Lääne malevas üldse esimene kord, kus noorkotkaste pealik pidulikul tseremoonial lipu saab. „Hellat Rumvolt oli nii pikalt ametis, et ajal, kui tema ametisse sai, selliseid tseremooniaid ei olnud,” ütles Sits. Rumvoldist sai Noorte Kotkaste Lääne maleva pealik 2006.

Lipu üleandmise tseremoonial võeti kaitseliidu noorteorganisatsiooni vastu ligi 30 uut liiget.

Fotod: Markus Sein

7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ips
2 aastat tagasi

oi ma mäletan väga hästi neid aegu kui punalippude saatel neid samu rituaale läbi viidi. Ainult et laulud olid teised midas sellel ajal lauldi. siis löödi kulpi leenini parteile nüüd lüüakse brüsselile ja viisnurkasid on lipu peal rohkem

fre
2 aastat tagasi

oi see on hea uudis et noorkotkad endale uue liputaja said. Nüüd hakkab uus liputaja iga päev liputamas käima

mis
2 aastat tagasi

need pioneerid seal teevad

Kohalik
2 aastat tagasi
Reply to  mis

Kuidas sellistele “mis” kodanikele üldse interneti kasutada lastakse on küsimus.

tähelepanelik
2 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

osa puha punase kaelarätiga ju

to tähelepanelik
2 aastat tagasi
Reply to  tähelepanelik

Kus sa punast näed

Punane sudu
2 aastat tagasi
Reply to  mis

Kui ei meeldi, siis pilet kodumaale ei maksa palju. Vajadusel paneme õla alla ning aitame finantseerida.
Kotkastele ja KL ülemale jõudu!