Kümne rattaga traktor avab Haapsalu merevaadet

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Teisipäeva õhtul uudistasid Haapsalu raudteetammil jalutajad suure huviga Paralepa pool müttavat traktorit, mis roostikust vaevu välja paistis – suvine rooniitmine oli alanud.

Haapsalu linn laseb juba kolmandat suve Paralepas, Õhtu kaldas ja Konnakülas roogu niita, et vaade merele oleks avatud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
3 aastat tagasi

Seda ala on niidetud aastaid,mitte kolmandat suve.

Käkre
3 aastat tagasi

Kui kontoris tööl käia, kas siis oleks võimalik natuke rohkem ka teenida? Selle pisku pärast pole mõtet hommikul ülessegi ärgata
Otsin tööd ja oleksin huvitatud kui palk vastaks mu kvalifikatsioonile. Varasem töökogemus juhtivatel kohtadel.

pseudo
3 aastat tagasi

näe eelnevad mitutuhat aastat sai ilma, nüüd on tekkinud karjuv vajadus selle pseudotegevuse järele. Linnal on pappi üle aru ilmselt.

Aadu
3 aastat tagasi
Reply to  pseudo

Mitu tuhat aastat peeti mere ääres loomi ja tehti heina. See hoidis mereääre suht puhtana. Sa pseudo pole asfaldi pealt vist maha saanud mine vaata mis muda sinna tekkinud on.

halajale
3 aastat tagasi
Reply to  pseudo

Miks siis raha ülearu peaks olema, kui midagi korda tehakse? Mitutuhat aastat tagasi polnud elektrit, miks sa seda täna küll tarbid? Pingutatakse, leitakse raha ja ikka pole rahul mõni. Imelik.