0

Tõnis Mägi lükkab Soolu kontserdi edasi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tursa Metsalaval laupäeval toimuma pidanud kontsert jääb artisti terviserikke tõttu ära.
Tursa Metsalaval laupäeval toimuma pidanud kontsert jääb artisti terviserikke tõttu ära.

Laupäeval Soolus Tursa Metsalaval esinema pidanud Tõnis Mägi jätab terviserikke tõttu sel laupäeval toimuma pidanud kontserdi ära.

“Anname kohe teada uuest kuupäevast, kui esinemine on võimalik,” teatas Soolu kultuurielu eestvedaja Viivika Orula. “Kehtivad juba ostetud piletid. Soovi korral on võimalik piletid tagasi müüa Linname ärenguseltsi majas alates 14. augustist.”

Mägi kontserdi “Sume augustiõhtu” vastu oli suur huvi. Nädal aega tagasi teatas Orula, et kuna paar päeva varem juurde lisatud lisapiletid läksid kui soojad saiad, siis on pileteid eelmüüki veel lisatud. “Seekord siis ilmselt viimased,” kirjutas Orula oma postituses. Pilet Mägi kontserdile maksis eelmüügist ostes 15 eurot, enne kontserti ostes tulnuks pileti eest välja käia 17 eurot.

Tõnis Mägi uus album “AO valgus” on valmis nii CD- kui LP-formaadis. Seda tutvustav kontserttuur “Sõna vägi” väisas 9. juulil ka Haapsalu kuursaali.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz