COVID-19: ööpäevaga lisandus kaheksa positiivset koroonatesti tulemust

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1427 koroonaviiruse esmast testi, millest kaheksa testi tulemus osutus positiivseks, teatas terviseamet.

Rahvastikuregistri andmete järgi laekus kolm positiivset testi tulemust Tallinna, kaks Tartumaale (üks Tartu linna) ning üks Jõgevamaale ja Põlvamaale. Ühe positiivse tulemuse saanud inimese puhul maakonna tunnus rahvastikuregistris puudus.

Praegustel andmetel toimus kaks nakatumist töökohal, ühel juhul meelelahutusasutuse külastamisel ja kahel juhul on haigus sisse toodud Prantsusmaalt. Ülejäänud juhtudel on nakatumise allikas veel selgitamisel.

Epidemioloogiliste uuringutega on terviseamet tuvastanud, et ööklubi Vabank koldega on kolmapäevase seisuga seotud 37, ööklubi Naiiviga 21 ja ööklubi Shootersiga 19 nakkusjuhtu. Kõik kolm klubi asuvad Tartus.

12. augusti hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi üheksa inimest, juhitaval hingamisel on üks patsient.

Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 63 inimese elu.

Praeguseks on haiglates lõpetatud 396 COVID-19 haigusjuhtumit 383 inimesega. Tervenenud 1 975 inimest.

Eestis on kokku tehtud ligi 130 000 esmast testi, nendest 2174 ehk 1,67 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments