Haapsalus käib ringi kummaline küsitleja

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay

Haapsalu elanik on mures, et tuntud vanurite petja Liis Haavel tembutab taas, kirjutas Kuuuurija.

„Üleeile õhtul käis mul ukse taga naisterahvas, kes tutvustas end kui mingi küsitleja. Kell oli pool üheksa õhtul ja nädalavahetusel ning mulle tundus kummaline, et sellisel ajal tehakse mingisugust küsitlust,” kirjutas saate vedajale Katrin Lustile naisterahvas Haapsalust.

Kirjutaja sõnul ei näidanud küsitleja mingit töötõendit ning selle küsimise peale kadus kiiresti. „Järele mõeldes tuli see inimene väga tuttav ette ja hakkasin teda googeldama. Siis nägin nägu, mis vastas üks ühele Liis Haavelile….ainult nüüd olid tal juuksed oranži värvi. Sooviksin oma looga hoiatada kõiki kodanikke ja eriti vanu inimesi,” rääkis naine „Kuuuurijale”.

Kummaline küsitleja sõitis tema sõnul helehalli Seatiga ning naise sõnul on antud küsitlejast juttu ka Haapsalu ja Läänemaa Facebooki grupis, kus inimesed tunnevad muret, kes juba mitu päeva nende ukse taga kondab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
imelik
3 aastat tagasi

aeg ajalt käivad ukse taga ka mingid imelikud, pidulikult riides, mõnikord ka lapsed kaasa inimesed, nimetavad endid elusõnalateks tüübid,üritavad värvatakuhugi sekti, ka ei näita nad mingit töötõendit ja sõidavad erinevate autodega ringi. õudne, peab lustile helistama, ka valnerile ja vakrale.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  imelik

Jehoovakad raudselt. Ma pole õnneks juba mitu aastat neid mööda ukse taguseid käimas näinud.

Kui see sama tädi?
3 aastat tagasi

Kui narr meie politsei ja laiemas mõttes õigussüsteem on. et ühte kurjategijat lühema keti otsa pandud ei saa? Masendav.

jah
3 aastat tagasi

minult küsis mis kuupäev täna on