Galerii: Paliveres oli Metsiku Lääne päev

ERRi Moskva korrespondent Anton Aleksejev mängis etenduses sheriffi. Malle-Liisa Raigla

Laupäeval muutus taas Palivere Metsikuks Lääneks, kus paukusid püssid ja kappasid hobused. Sellega tähistas Holster klubi igasuvist Metsiku Lääne päeva ja klubi asutamise 20. aastapäeva.

Ürituse korraldaja, teleajakirjaniku Vahur Lauri sõnul oli tänavu suurem rõhk just kontserditel. Seetõttu oli ta ka Metsiku Lääne päeva ümber nimetanud Aasa Riksi õuebluusiks. Aasa Riksi õuebluusiks just seetõttu, et maja, kus Holster klubi igal suvel üritust peab, ehitas Lauri vanaisa, keda kutsuti Aasa Riksiks.

Õhtu algas lühikese etendusega „AR kuttide võimalus”, kus piirialadelt pärit noor kirjanikuneiu jutustas loo kauboide võimalustest Metsikus Läänes. Pärast seda esinesid Viivika Viickberg, Andres Roots, Emil Rutiku, Kariku Tom ja Rivo Saarna.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tolbajoop
3 aastat tagasi

Mo meelest oli Lihulas juba ära see Metsik Lääs.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Tolbajoop

Oled oma nime vääriline, tubli!