Lääne Elu paberleht neljapäeval, 9. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Uuemõisa jalgpallihall jätab naabrid vaateta

Läinud nädalal said Uuemõisa planeeritava jalgpallihalli naabrid esimest korda linnavalitsuselt ja planeerijatelt otse küsida, kuidas hall nende elu edaspidi mõjutama hakkab.

Lihula muusikapäevad mälestavad tulistamise ohvreid

Lihula 12. klassikalise muusika festivali avakontserdil Eliisabeti kirikus kõlab esmaettekandes Lihula tulistamise ohvritele pühendatud teos.

Palivere muutub taas Metsikuks Lääneks

Laupäeval muutub Palivere poe lähedal asuv koduhoov juba kaheksandat korda Metsikuks Lääneks, kus pauguvad püssid ja kappavad hobused.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noh
3 aastat tagasi

Rammu linnapeaks, siis saab Uuemõisa pargi korda.

Rein
3 aastat tagasi
Reply to  Noh

50 000 eest istutati Uuemõisa parki lilli ja planeeriti kallist igapäevast hooldust. Ridala valla külamajad said korda alles linnaga ühinedes, samamoodi sadamate kanalid puhastatud. Jumal tänatud, et Ridala valla aeg on möödas ja tegeletakse mõistlikumate asjadega.

Kohalik
3 aastat tagasi

Vaadake mis toimub Haapsalu südames .Kaubamaja ees oleva Omniva pakiautomaadi juures kus kasvas enne mänd on nüüd 30 cm. malts

Härra Õ
3 aastat tagasi

Varem Ridala Vallal oli raha, ja nüüd pole Haapsalul raha, et muru niita? Igal Haapsalu suuremal pargil peaks olema tööl oma haljastaja, või väiksemate peale üks. Kes kõik hoolitseksid igapäevaselt pargi eest. Istutaksid, niidaksid, kaevaksid jne. Vot nii peaks olema…