0

Haapsalu laskurid võitsid medaleid

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Olümpiakiirlaskmises said Haapsalu laskurid ainsa indviduaalmedali – Peeter Kaus tuli kolmandale kohale. Foto Mati Seppi

Nädalavahetusel Männiku lasketiirus peetud Eesti noorte meistrivõistlustelt naasid Haapsalu laskurid hulga medalitega.

Haapsalu noorlaskurid võitsid ühe kuld-, kaks hõbe- ja neli pronksmedalit.

Kuldmedali võitis Haapsalu võistkond koosseisus Peeter Kaus, Kert Kallas, Karlis Lõps olümpiakiirlaskmises. Samas võistlusklassis sai Haapsalu II võistkond (Kaspar Tõnisson, Raian Kleemann, Matis Russi) ka kolmanda koha.

Olümpiakiirlaskmises tuli Haapsallu ka ainus indviduaalne medal – Peeter Kaus sai seal kolmanda koha. Teine haapsallane Kert Kallas oli selles klassis kuues.

Vabapüstolis sai Haapsalu I võistkond (Kristjan Tokko, Peeter Kaus, Karlis Lõps) teise koha ning teine võistkond (Hendrik Veltri, Kert Kallas, Kaspar Tõnisson) kolmanda koha. Indviduaalselt oli Kristjan Tokko neljas.

Poiste spordipüstolis oli Haapsalu esimene võistkond (Peeter Kaus, Kert Kallas, Karlis Lõps) teine. Indviduaalselt oli parima läänlasena Kaus viies.

Tüdrukute sportpüstolis sai Haapsalu võistkond (Ele-Riin Niit, Liisalota Kroon, Birgitta Vare) teise koha, Vare oli indviduaalvõistlusesl viies.

Treener Mati Seppi sõnul näitasid võistlused, et eriolukord ja sellest tingitud treeningupaus on laskjate tulemusi mõjutanud. „Tulemused olid kõigil tavapärasest kehvemad,” ütles Seppi. Ta lisas, et sportlasi pani proovile ka võistluste ajal valitsenud põrgukuumus.

Võistluselt osales kokku 124 noorlaskurit. Seppi sõnul sai nii suure hulga sportlastega võistlusi korraldada tänu sellele, et Männikul asuvad püstoli- ja püssitiir eraldi, mistõttu oli võimalik võistlejaid hajutada.

Mati Seppi fotod

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz