Reformierakonna Hiiumaa piirkonda juhib Urve Tiidus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

BNS

Urve Tiidus Orjakus. Foto: Urmas Lauri
Urve Tiidus Orjakus. Foto: Urmas Lauri

Reformierakonna Hiiumaa piirkondlik organisatsioon valis möödunud reedel uueks juhiks riigikogu liikme, saarlase Urve Tiiduse, kirjutab Hiiu Leht.

Piirkonna juhatusse valiti lisaks veel Aivar Viidik, Agu Kohari, Andres Onemar, Riho Rahuoja, Üllar Laid ja Ester Tammis.

Tegemist oli korralise valimisega ja kaks aastat piirkonda juhtinud Peep Lillemägi uueks ametiajaks enam ei kandideerinud.

“Saarte regioonist valitud saadikuna ning erakonna juhatuse liikmena tahan teha meeskonnaga head koostööd, et hiidlastele olulised teemad saavad veel rohkem kõlapinda ka suures poliitikas,” rääkis Tiidus.

Äsjavalitud juhatuse oluliseks ülesandeks nimetas ta valmistumist kohalikeks valimisteks järgmise aasta sügisel. “Eesmärk on kokku panna saare tuleviku arenguid toetav valimisprogramm ning osaleda valimistel tugeva valimisnimekirjaga,” ütles uus piirkonnajuht.

Lääne Elu kirjutas 19. juunil, et Hiiumaa reformikatel vahetub piirkonnajuht. Senine piirkonnajuht Peep Lillemägi teatas, et ta ei soovi selles ametis enam jätkata.

„Kaks aastat tagasi kui nõustusin kandideerima ja sain Hiiumaa reformierakondlaste toetuse, seadsime eesmärgiks, et Reformierakond peab saama riigikogu valimistel saarel hea tulemuse. Läkski hästi – võitsime nii riigis kui Hiiumaal, kus tulemus oli parem ka Saaremaa ja Läänemaaga võrrelduna.

Lillemägi polnud rahul reformikate üleriigilise tegevusega. „Paraku ei ole keegi siiani suutnud mõistlikult seletada, miks erakond pärast kõigi aegade suurimat valimisvõitu opositsiooni jäi,” lausus Lillemägi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments