Poisikesed panid Haapsalus supluskoha tualeti põlma

Lääne Elu

info@le.ee

 

Väike viik. Arvo Tarmula

Täna keskpäeva paiku panid kolm varateismelist poissi põlema Väikese viigi supluskohas asuva plastmassist välitualeti.

“Panin tähele, kuidas nad kolmekesi korraga tualetist välja jooksid,” postitas haapsallane Urve Reitkam Haapsalu ja Läänemaa grupis. “Veidi hiljem nõudis üks teistelt kõva häälega, kuhu tsäks jäi, mõni aeg hiljem oli tunda kärsahaisu ja leegid lõid tualeti küljeseinast välja.”

Rannas olnud mehed said üle aia majast ämbri ja kustutasid tulekahju, aga külgseina jõudis põleda suur auk.

9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pole
2 aastat tagasi

…üldse võimatu,et Akim ja sõbrad laamendavad jälle…

Puzikov
2 aastat tagasi

saatke need poolkodutud kuhugi füüsilise töö laagrisse.
Kaadri peanupud genereerivad ju ainult ***ka.

siin riigis
2 aastat tagasi

ei julge politsei varsti kedagi puutuda, kohe saab trahvi kaela.

No
2 aastat tagasi

Sellise lämbega ongi selles konkus jube asja ajada, saab veidi värsket lufti

no, isemoodi
2 aastat tagasi
Reply to  No

Väga veider õigustus lollustele ja lapsikustele.

Postimees
2 aastat tagasi

Ilmselt see süüdimatu lastekodu kamp, kes Rimi, Super Alko, ja Tallinna mnt. 2 ees laineid keerutab…
Politseiametnikud neid puutuda ei julge…

nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Postimees

siis ükspäev puudutab keegi kellel pole karta ametialast distsipliini kui kopsu üle maksa viskab lõpuks. kümekond aastat tagasi oli ilge jama kastanis mingi noortekarjaga, kui mõni füüsilise noomituse oma lollluste eest ära sai oli vähemalt pooleks kuuks rahu majas ka

Mnjaa
2 aastat tagasi
Reply to  nojah

Ainult poole kuu rahu eest ei riski küll keegi noortekarja korrale kutsuda, sest need pätihakatised teavad hästi, kellele kaebama minna. Sest siin riigis on tänu “euroopalikule v*asakliber*aalsele” (tärnidega, sest seda sõna selle ajalehe kommentaarides “sõna on vaba” tõttu kasutada ei tohi) suunale alaealistel pättidel peamiselt vaid õigused ja kaitse, aga mitte kohustused ja vastutus.

ole mureta
2 aastat tagasi
Reply to  Mnjaa

ka meie väikeses haapsalus leidub inimesi keda tagajärjed huvitama ei kipu erutusseisundis.. igal oinal on oma mihklipäev ja küll nad ükspäev satuvad mõne sellise otsa nagu lihulas oli. jõuab neile kohale et nüüd on kamraad eluaeg sant või mulla all ning õpetuse jagaja pääseb tingimustega küll siis pikemaks ajaks vaikust ja rahu on.