Ööpäevaga lisandus üks positiivne koroonatest

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 645 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest 0,2 protsenti ehk 1 inimese testi tulemus osutus positiivseks.

Rahvastikuregistri andmete järgi laekus positiivne testi tulemus Põlva maakonda, nakkusallikas on selgitamisel.

Läänemaal on rahvastikuregistri andmetel viirus tuvastatud 13 inimesel. õik nad ei ole haiguse ajal Läänemaal viibinud, vaid on olnud teistes maakondades. Haiguse on läbipõdenud Läänemaal viibides viis inimest. Kõik haigestunud on praeguseks paranenud.

Hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 14 inimest, juhitaval hingamisel pole ühtegi patsienti. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandund. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 69 inimese elu. Neist kolm olid Lihula Südamekodu elanikud.

Tänaseks on haiglast koju saadetud 357 inimest, lõpetatud 370 COVID-19 haigusjuhtumit.

Tänase seisuga on tervenenud 1 717 inimest. Neist 1 330 inimese haigusjuhtum on lõpetatud (77,5%), 387 inimese puhul (22,5%) on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil, st ootab tervenemise kinnitamist.

Eestis on kokku tehtud enam kui 96 tuhat esmast testi, nendest 1 974 ehk 2,0 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments