Jare pood lõpetas tegevuse

Jare poe viimane tegutsemispaik oli Nurme vabriku majas. Praeguseks on poesildid maha võetud ja ruumid tühjad. Malle-Liisa Raigla

Nurme tänaval asunud kodu- ja remonditarvete pood Jare sulges eriolukorra ajal uksed ja enam tegevust ei jätka.

„Ei tasunud ära,” ütles ettevõtte juht Gaido Virosiim.

Virosiim ütles, et pood oli juba aastaid raskustes ning koroonaviiruse leviku ajal otsustasid nad poe jäädavalt kinni panna. „Seda kahte meetrit vahet ei õnnestunud meil kuidagi hoida,” ütles Virosiim. „Koroona varjus panime kinni ja ei teegi enam lahti.”

Ettevõtte viiest töötajast neli on koondatud. „Ega firma ära ei kadunud, midagi leiame ikka,” ütles Virosiim.

Jare pood tegutses Haapsalus 28 aastat. Jare avas värvipoe Uuemõisas endises KEKi kontoris, praeguses kutsehariduskeskuses 1992. aastal. Seejärel tegutses pood Haapsalu vanalinnas ning siis endises teenindusmajas. 2016. aastast tegutses pood Nurme vabriku majas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaa
3 aastat tagasi

olen seal ikka vahel käinud, hea pood oli.

Ideeleidja
3 aastat tagasi

eks inimene ongi ära rikutud: nii kui natuke peatänavast kõrval, kohe ei suuda enam poodi minna. Ma ei tea, kas see kommipood Pipi pansionaadi lähedal on veel olemas, kuid seal võiks väike remondipood olla, kust just need hädapärased tarbed osta, et mitte Uuemõisa kablutada.

saab ikka hakkama
3 aastat tagasi
Reply to  Ideeleidja

no Uuemõisa on ikka hirmus kaugel küll. ;;)), no iga päev on ju pintslit vaja osta ka ::))

Murat
3 aastat tagasi

Kutsun kõiki haapsalulasi tulema välja protestiaktsioonile Jare poe sulgemise vastu.
Nii nagu kõikjal maailmas toimuvad protestiaktsioonid, nii ka haapsalulased on oodatud protestima. Eriti oodatud on mustanahalised ja pilusilmsed haapsalulased.

Enriko
3 aastat tagasi

Pood oli küll südalinnas aga jäi peamistest käiguteedest pisut kõrvale. Mis (rahval) silmist, see meelest! Nüüdseks on päris-Haapsalu jäänud ilma viimasestki remonditarvete poest. Ostmaks paar puudujäävat kruvi või värvipintsel, tuleb kablutada Uuemõisa. Jare värvid olid muide Suur-Haapsalu soodsaimad! Tavalist tumekollast linaõliga segatud majavärvi ma Uuemõisas lette uurides enam ei leidnudki, ehkki tootja on Eestimaine. Kapitalism on karm aga ebaõiglane…

lugeja
3 aastat tagasi

Kahju 😷

Kodanik
3 aastat tagasi

ohohh, ei teadnudki et seal selline pood oli.