Läänemaa JK teenis esiliigas teise punkti

Pühapäeval mängis Läänemaa jalgpalliklubi Võru staadionil Võru FC Heliose vastu. Mäng lõppes lisasekunditel viigiga.

„Traditsiooniliselt, kolmandat mängu järjest andsime lisasekunditel võidu käest,” ütles Läänemaa jalgpalliklubi peatreener Theimo Tülp.

Tülbi sõnul läksid läänlased Võrru kolme punkti ehk võidu järele. „Esimene poolaeg ei näidanud, et kolmele punktile järgi läksime,” ütles Tülp.

Mängu 28. minutil lõi Läänemaa mängija Martin Salf küll esimese värava, kuid seejärel lõid vastased 32. ja 44. minutil kaks väravat. Poolajale läksid võistlejad 2:1 seisuga.

„Teisel poolajal suutsime enda oskusi juba näidata ja läksime juhtima,” ütles Tülp.

Mängu 64 minutil lõi värava Läänemaa JK mängija Karlis Karro ning 83 minutil lõi värava Martin Salf.

Mängu lisasekunditel aga suutsid vastased mängu viigistada. Lõpuminutitel võiduseisu käestandmisest on küll meeskond teinud oma järeldused ning püüavad mängu parandada.

Neljapäeval mängib Läänemaa JK Hiiu kunstmurustaadionil Nõmme Kalju U21 vastu. Tülp loodab seal näha head mängu.

Läänemaa JK on B esiliiga viie mänguga teeninud kokku kaks punkti – viikidega Võru Heliose ja Tartu Welco vastu. Edetabeli tipus on viie mänguga 12 punkti teeninud Nõmme Kalju, viimasel kohal ühegi punktita Rakvere Tarvas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
3 aastat tagasi

Asi seegi.