Supluskohtades ei pea enam olema riietuskabiine ja tualettruume

Tänasest algas rannahooaeg. Arvo Tarmula

Terviseameti keskkonnatervise osakonna peaspetsialist Lembi Tiksi sõnul on selle suplushooaja suurimaks muudatuseks see, et enam ei nõuta avalikes supluskohtades riietuskabiinide, tualettruumide ja prügiurnide olemasolu, kirjutas Postimees.

„Muudatuse tingis asjaolu, et vana korra kõrged nõudmised tekitasid praktilises elus paljudele supluskohtade valdajatele probleeme ning takistasid seega supluskoha asutamist,“ ütles Tiks.

Registreerimata supluskohtades ei olnud kohustust ka sealt veeproove võtta. „Tulemuseks oli olukord, kus inimesed käisid suplemas supluskohtades, mille veekvaliteet ei vastanud nõuetele,“ ütles Tiks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Homo sapiens
3 aastat tagasi

Ka vares ei lenda niisama ja on ammu kahtlustatud,et keegi saab mõne seaduse eest kilekoti.Ainult- milleks nii napakat seadusemuudatust vaja on ? On viimane aeg igast ministeeriumist 50 ametnikku maasikaid korjama saata. Siis ehk on osa nende palgast ausalt teenitud.

2. kodanik
3 aastat tagasi

See, et neid ei nõuta, ei tähenda veel, et neid olla ei või. Tuleb lihtsalt supluskoha pidajale pinda käia, kui asi jamaks kätte ära läheb. Ükski vallavanem või linnapea ei hakka küll mingi kemmergu pärast oma häältega järgmistel valimistel riskima. 🙂

naljatik-riik
3 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Miks nii elementaarse asjaga, nagu tualetid, samuti riietuskabiinid, peaks kellelegi pinda hakkama käima? Enamasti tehakse ühte serva tobedaid seadusi, nüüd jällegi vastassuunas narr seadusemuudatus. Aga no, näed, seadusetegijatel käed-jalad tööd täis.

Mõte
3 aastat tagasi

Kas see on ikka hea mõte? Kabiinideta veel … aga piirkonnas üks hooldatud! WC võiks ikka olla kül!

K.S
3 aastat tagasi

Ah et vana korra kõrged nõudmised? Võibolla olekski kõrged olnud kui oleks nõutud eraldi meeste- naiste kabiine ja peldikuid. Nimetaks vanu norme pigem elementaarseteks… On ka selliseid naisolevusi kellele ei meeldi teiste silma all riideid vahetada ja ausalt öeldes isegi mul oleks natuke imelik avalikus rannas vastu elektriposti kusta…Ahsoo, et alati saab merre ju kusta? Mis saab siis kui sitahäda tuleb???

rannad muutuvad ekstreemsemaks, kihvt
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

“Kõrged” nõudmised nurka, ja elame teisiti. Prügi viskame maha, liiva sisse kannaga,, pissile põõsa taha. (number 2 ka, järgmine astub kingatallaga taseseks).

juss
3 aastat tagasi

See ju väga looduslähedane käitumine!

juss
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Kõik võib suvalt merre lasta!