Paralepa saab rannahooajaks jalgpalliväljaku

Paralepa rand on suplushooaja alguseks valmis. Arvo Tarmula

Haapsalu Paralepa rand saab algavaks hooajaks uued võrk- ja jalgpalliväljakud.

Uute väljakute tarbeks on Haapsalu Linnahooldus vedanud Paralepa randa neli koormat liiva. Üks koorem mahutab umbes 50 kuupmeetrit liiva.

Haapsalu linnakeskkonna nõuniku Ailar Ladva sõnul sai kahe võrkpalliväljaku alt vana liiv ära kooritud ja uuega asendatud, jalgpalliväljakualuse liiva freesis Linnahooldus läbi. Haapsalu Linnahoolduse juhi Krista Vilta sõnul olid väljakud linna projekt ja nemad vaid valmistasid väljaku ette – tõid liiva ja panid postid püsti.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
puhkaja
3 aastat tagasi

Kas tõesti ei saa rannas vähemalt kord suve jooksul liiv läbi sõelutud, nagu seda tehakse mujal. Kunagi hakkas linn ka rannaala laiendama ja sellest plaanist kirjutas ka LE ning selle planeeringu joonistas minu teada tänasest linnavalitsusest pensionile jäänud arhitekt Anu Siis vedas linnavalitsus Rannaala täiteks seda isegi Pullapäält. Miks nüüd on see projekt sügavale lauasahtlisse lükatud?