0

Dirhamisse hakkab käima suvebuss

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Dirhami sadam. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets
Dirhami sadam. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Tulevast esmaspäevast hakkab taas sõitma Dirhami suvebuss.

Haapsalu linnakeskkonna nõunik Ailar Ladva ütles, et elanikud on juba helistanud ja huvi tundnud, millal suvebuss käima hakkab. „Eks mõned sõida sellega Linnamäe vahet ka. Ega keegi küsi, kas minnakse koju või randa,” ütles Ladva.

Dirhami–Linnamäe–Haapsalu liin on käigus 1. juunist iga päev septembri lõpuni. Haapsalu bussijaamast väljub suvebuss kl 10.40 ja kl 16, Dirhamist kl 11.30 ja 16.50.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz