Jaaknas varastati mööblit

Nädala jooksul registreeriti Haapsalu politseijaoskonnas seitse kuritegu.  Neist neli olid vargused, kaks vägivallatsemised ning ühel korral oli tegemist joobes juhiga. Kokku registreeriti nädalaga 47 väärteosündmust, millest 37 on seotud liiklusalaste rikkumistega.

Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanema Indrek Tohtri sõnul oli üks vargustest Lääne-Nigula vallas Jaakna külas, kus vargad viisid ohvri kodust mööbli ära. „Selle varguse asjaolude täpsustamiseks ja kahju välja selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust,” ütles Tohter.

Tohter lisas, et pühapäeval andis tähelepanelik liikleja teada kahtlase sõidustiiliga sõiduautost Alfa Romeo Risti-Virtsu- Kuivastu-Kuressaare maanteel. „Politseinikud reageerisid teatele ja pidasid selle kontrolliks kinni. Sõiduki roolis oli 47-aastane mees, kel tuvastasime alkoholijoobe. Alustasime juhtunu suhtes kriminaalmenetlust ja pidasime mehe juhtunus kahtlustatavana kinni. Tahan tänada tähelepanelikku inimest, kes märkas kahtlase sõidustiiliga autot ja andis sellest politseile hädaabinumbril 112 teada,” ütles Tohter.

„Ilusad ilmad ja lõppenud eriolukord on inimesed taas liikuvamaks muutnud. Tuletan siinkohal meelde, et teedele seatud suurim lubatud sõidukiirus on kinni pidamiseks kõigile. Seda meie kõigi turvalisuse nimel liikluses. Seetõttu vaatamata ilusala ilmale, tuleb ennekõike liikluses tagada ikkagi enda ja teiste ohutus,” lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments