0

Galerii: Haapsalu vanalinna suletud uksed

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Käsitööpood „Ehe ja Ehtne” teeb uksed taas lahti neljapäeval. Foto Arvo Tarmula

Fotograaf Arvo Tarmula jalutas Haapsalu vanalinnas mööda Karja tänavat, kus eriolukorra tõttu on suur osa poodidest, söögikohtadest ja muudest asutustest suletud.

Siiski on olukord lähipäevil muutumas. Talumehe kõrts on juba päeval uksed avatud ja 30. aprillist teeb seda ka käsitööpood „Ehe ja Ehtne”. Vahepeal internetti kolinud Hetkepüüdja kauplus avab uksed laupäeval, 2. mail ja kavatseb esialgu mais avatud olla reedeti ja laupäeviti.

Fotod Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz