Paralepas kukkus inimene läbi sillapiirete vette

Laupäeval kell 10.13 sai häirekeskus teate vette kukkunud inimestest Haapsalu linnas Ranna teel. Inimene oli kukkunud läbi sillapiirete vette ning ei saanud põhjamuda tõttu omal jõul veest välja. Pinnaltpäästjad tõid alajahtunud kannatanu veest välja ning märgistasid katkise silla päästetööde lindiga ning teavitasid omavalitsust.

Inimene kukkus vette Paralepas, kus üle tagumise kanali viiva silla parandustööd käivad. Sillalt on osa põhjalaudu emaldatud, et saaks keevitada uued käsipuud.

Reede õhtul kell 19.58 teatati häirekeskusele kulupõlengust Lääne-Nigula vallas Pälli külas. Aiamajade juures põles 200 ruutmeetrit kulu. Päästjad kustutasid põlengu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
3 aastat tagasi

Sildasid on Haapsalus vähe. Kas peeti silmas üht Paralepa ranna kahest jalakäijate sillast? Kumb siis ohtlikuks osutus, Fra Mare poolne või kaugem, Rohuküla-poolne? Ja kas tõesti kukuti läbi metallist käetoe (sillapiirde) või siiski läbi silla põrandalaudise? Mine või ise vaatama…

Roheline
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Rohuküla poolne käsipuu oli ammu küljest kukkumas

Roheline
3 aastat tagasi

Kui see oli rannas olev sild,siis seda oligi oodata,et keegi sealt lõpuks vette kukub

uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Roheline

No sellise linnapea juhitaval linna alal , ei imesta ……on ikka troll küll , aga pilt räägib ise juba ……….suuler , ja rahvas määgib – mää – määä , küll on häääää …….