4

Paralepas kukkus inimene läbi sillapiirete vette

Laupäeval kell 10.13 sai häirekeskus teate vette kukkunud inimestest Haapsalu linnas Ranna teel. Inimene oli kukkunud läbi sillapiirete vette ning ei saanud põhjamuda tõttu omal jõul veest välja. Pinnaltpäästjad tõid alajahtunud kannatanu veest välja ning märgistasid katkise silla päästetööde lindiga ning teavitasid omavalitsust.

Inimene kukkus vette Paralepas, kus üle tagumise kanali viiva silla parandustööd käivad. Sillalt on osa põhjalaudu emaldatud, et saaks keevitada uued käsipuud.

Reede õhtul kell 19.58 teatati häirekeskusele kulupõlengust Lääne-Nigula vallas Pälli külas. Aiamajade juures põles 200 ruutmeetrit kulu. Päästjad kustutasid põlengu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Enriko
Enriko

Sildasid on Haapsalus vähe. Kas peeti silmas üht Paralepa ranna kahest jalakäijate sillast? Kumb siis ohtlikuks osutus, Fra Mare poolne või kaugem, Rohuküla-poolne? Ja kas tõesti kukuti läbi metallist käetoe (sillapiirde) või siiski läbi silla põrandalaudise? Mine või ise vaatama…

Roheline
Roheline

Rohuküla poolne käsipuu oli ammu küljest kukkumas

Roheline
Roheline

Kui see oli rannas olev sild,siis seda oligi oodata,et keegi sealt lõpuks vette kukub

uimane
uimane

No sellise linnapea juhitaval linna alal , ei imesta ……on ikka troll küll , aga pilt räägib ise juba ……….suuler , ja rahvas määgib – mää – määä , küll on häääää …….

wpDiscuz