Telesaate “Eesti mäng” auhinnad tulevad Läänemaalt

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

"Eesti mängu" auhinnakotid sisaldavad Läänemaa toitutootjate tehtud head kraami. Foto: Raigo Pajula.
“Eesti mängu” auhinnakotid sisaldavad Läänemaa toitutootjate tehtud head kraami. Foto: Raigo Pajula.

Populaarse telesaate “Eesti mäng” osalejad saavad Euroopa päevale pühendatud saadetes auhinnaks Läänemaa toidutootjate tehtud head-paremat.

Eelmisel aastal toimus Haapsalus Euroopa päeva tähistamiseks Haapsalu Euroopa päeva festival. Sellel aastal oli Europe Direct Läänemaa kollektiivil plaanis Euroopa päeva tähistamine ühendada õpilasfirmade laadaga. Paraku ei saa praeguses eriolukorras rahvarohkeid üritusi aga korraldada.

Seetõttu toimub 2020. aastal Euroopa päeva tähistamine teisiti. Televisioonis on reedeti Euroopa erisaadetena vaadatavad “Eesti mängud”. Saade jõuab eesti keeles ETV kanalil ekraanile alates 6. maist ja vene keeles ETV+ kanalisse alates 24. aprillist. Mõlemas keeles toimub kolm mängu ja neljandaks on finaal, kus võtavad mõõtu kolme eelmise saate võitjad. Eesti- ja venekeelsete saadete finaalid on eetris mõlemad Euroopa päeva, 9. mai õhtul.

Kuna algamas on Haapsalu ja Läänemaa maitsete aasta, komplekteeriti võistlejatele mõeldud auhinnad koostöös Läänemaa toidutootjatega. Auhinnakottidest leiab Tänava talu sinepi, Altmõisa Tuuro leiva, Tammejuure Mahetalu kanepiõli, Toht pruulikoja õlle, Väike Mahetalu võrsete mixi, Jahu-Jaani speltajahu, Linnamäe Lihatööstuse vinnutatud vorsti, Mesikuma mee ja Müüriääre Pagari küpsised.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
on või
3 aastat tagasi

Reedeti???? 6. mai on kolmapäev, 9.mai on laupäev.