Detailplaneeringu algatamise teade

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 8.04.2020 otsusega nr 295 algatati Haapsalus linnas Mäekülas paikneva kinnistu reg nr 188632 detailplaneering (katastritunnus 67401:002:0863), kinnitati lähteseisukohad ja otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeritava ala suurus on 9,03 ha. Planeeringu koostamise vajadus tuleneb kinnistuomaniku soovist jagada maatulundusmaa kinnistu elamumaa, tootmismaa ja transpordimaa kruntideks, planeerida kruntidele ehitusõiguse ning arhitektuursete ja ehituslike hoonestustingimuste määramine. Planeeringualal kehtib Ridala vallavolikogu 13.12.2007 otsusega 299 kehtestatud kinnistu reg nr 1886 detailplaneering. Algatatava planeeringuga soovitakse muuta kehtivat planeeringut, viia see vastavusse Ridala valla üldplaneeringuga.
Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments