Ilusalongid ja naised kohanevad kriisiga

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Salon Boutique’i perenaine Marika Ristmägi juhatab tavaliselt vägesid kodukontorist ja tuleb salongi vaid siis, kui asjatoimetused seda nõuavad. Foto Lemmi Kann

Ilusalongi külastamisest on saanud usalduse küsimus ning privileeg püsikundedele, sest kuigi salongid pole päris kinni, ei võeta jutule uusi kliente.

Haapsalu vanalinna piiril asuv ilusalong Sharm pani uksed kinni juba 16. märtsil. Salongi omanik Angeli Korjus ütles, et otsus oli tugevalt mõjutatud sellest, mis juhtus Saaremaal pärast kurikuulsat võrkpallivõistlust. „Et kaitsta ennast ja teisi,” selgitas Korjus.

Otsus arutati salongi töötajatega läbi. Plaan nägi ette, et ühtegi uut klienti ei registreerita, kuid püsikliendid saavad soovi korral oma juuksuri-kosmeetiku või maniküürijaga mõnes iluteenuses personaalselt kokku leppida. „Teatud töid me üldse ei tee, näiteks näohooldusi, ripsmete ja kulmude värvimist – neid protseduure, kus kliendiga ninapidi liiga lähestikku tuleb olla,” selgitas Korjus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
expert
4 aastat tagasi

Pigem kole kodus kui ilus tänaval!

Kodanik
4 aastat tagasi

Miks kõik endid nii tugevasti meigivad, miks on mõne naisolevuse jaoks tähtis 24/7 päevitunud olla? Eriti õudne on vaadata neid tõrva värvi kulme. Naised võiks rohkem oma loomulikku ilu hinnata ja seda mitte ära solkida.
Ilusate küünte vastu pole mul midagi.
Meiki saab alati ka vähem peale panna.
Ei ole ma nende peale kade. Mina oskan oma loomulikku ilu hinnata ja hoida.

Postimees
4 aastat tagasi

Aga mehed?
Osadel meist on koguni 2 habet…

milleks
4 aastat tagasi
Reply to  Postimees

teil pole vaja kirjutada siia, lugege kasvõi teiste inimeste arvamusi oma kommentaaridele!!!!!! Ka teil sõpru pole või midagi? Arsti juure peaksite äkki käima ka korraks?!

Klient
4 aastat tagasi

Marika, ole siis ikka tubli ja ettevaatlik 🙂

Mina.
4 aastat tagasi

Aga mul ju küüned kasvavad……

küüniline
4 aastat tagasi
Reply to  Mina.

Mina, sa pead midagi nende küüntega ette võtma..ja kohe- kirjuta kuskile foorumisse, või helista naiste varjupaika, et oled küüniline ning perekonnale ohtlik.

mida asja
4 aastat tagasi
Reply to  Mina.

viirus pakub teile nalja või?

kodanik 1
4 aastat tagasi
Reply to  Mina.

kääre ei ole või

virve
4 aastat tagasi

Vastutustundlik käitumine,tublid olete!