Haapsalu kärbib kulusid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu linnavalitsus koostab lisaeelarvet, millega vähendatakse majandamiskulusid ja toetusi ning kaalutakse jätta tegemata investeeringuid 700 000 euro eest.

Lisaeelarve kogumahtu või muid summasid pole Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul praegu võimalik välja öelda ega ka mõelda, sest muutujaid on liiga palju.

„Kui riigi lisaeelarve võetakse vastu, saame teha täpsemaid arvestusi. Praegu planeerime Haapsalu eelarve arutamist maisse, aga kuna elu muutub tundidega, ei saa välistada ka juunit. Praegu on kõik veel kahjuks ennustamine seapõrna pealt,” nentis Sukles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
teadja
4 aastat tagasi

Eks Suklesel on ikka kogemusi, et tajuda, mis toimub. Kui vaadata Lääne- Nigula vallavanema esinemisi teles ja ajalehes, tundub, et tema ei taju üldse, mis situatsioon on- maksab preemiaid ja töötasu nendele, kellede koormus pole juba ammu koroona eelne, põmmutab Nõva sadamale viie paadikoha ehitamiseks 100000 eurot, samas, kui Nõva koolile raha ei jätkunud ja teistes koolides on samuti rahapuudus jne. Aeg oleks nagu maapeale tagasi laskuda, sest valitsuse lubadused rahalaev kohale liigutada on elamine tuleviku arvelt- kellegile ei anta tasuta lõunaid

küüniline realism
4 aastat tagasi
Reply to  teadja

rahvas võib ju “ärikaid” vihata, aga elupõlisel ettevõtjal on ikka kogemusi ja oskusi, mida elupõlisel ametnikul ei ole ega saagi olla.

Jäme
4 aastat tagasi

Eks sellel “elupõhisel” ettevõtjal on ka ärid käest läinud. Muidu ta siin linnaviletsuses ei istuks.

Jah
4 aastat tagasi
Reply to  teadja

Kas teie olete rumal? Kes see praegu koolis tohib käia?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  teadja

A kuda sa mineviku arvelt elad?