Läänemaal on neli positiivse koroonatesti andnud inimest

Foto: Pixabay

Veebilehe koroonakaart.ee, mis kajastab info saabudes koroonaviirusesse nakatunuid, nende elukohta ja vanust, andmeil on Läänemaal neli positiivse koroonaproovi andnud inimest.

Negatiivse testi on tänaõhtuse seisuga Läänemaal andnud 135 inimest.

Kokku on Eestis 858 koroonaviirusesse nakatunut, haiglaravil on 85 inimest, surnuid 11. Haigusest on tervenenud 45 inimest.

Läänemaaga sama palju, neli nakatunut on Põlvamaal. Maakondadest vähem on vaid Jõgevamaal. Seal on nakatunuid kolm. Kõige rohkem nakatunuid on Saaremaal – 316 ja Harjumaal – 286.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
4 aastat tagasi

Meite kuurort linnas saab rasedustesti teha kes soovib muidugi… Meesterahvad Kaasaarvatud, sest 2 rasedustesti võrdub nüüd ühe innags

Endla
4 aastat tagasi

Politsei patrullib ja kontrollib karantiini nõuete täitmist. Patrull sõitis tulede vilkudes ja sireeni huilates meite majast mitu korda mõõda. Ju oli mõni karantiinialune kodust jalga lasknud Rimisse varusid täiendama. Püsige kodus või kutsun politsei patrulli ja saate noomida.

Lisaks
4 aastat tagasi

Lisaks on Läänemaal umbes 100 inimest, kes peavad olema karantiinis ja ei tohi rkodust väljas käia. Aga kas nad kõik on ikka korralikult kodus? Vähemalt 1 küll ei ole. Ja sellest juba piisaks viiruse laialdaseks levikuks, kui ta osutubki viirusekandjaks.

Postimees
4 aastat tagasi

Hakkab pihta…

küsimus
4 aastat tagasi

Kui suur on Läänemaal testimiste arv?

Kaido
4 aastat tagasi

Tegelikult 5, mina ka olen siin aga pole sisse kirjutatud siia.

Ei saa aru?
4 aastat tagasi

Kas tõesti ainult 4 positiivset?

madis
4 aastat tagasi
Reply to  Ei saa aru?

Tõenäoliselt on kõvati rohkem, kuna lihtsalt endiselt ei testita neid kellele midagi viga pole vms.

toh-oh
4 aastat tagasi
Reply to  madis

Kui rumal pealkiri. No kes seda usub, tervel läänemaal 4 positiivset. Liigutage ajusid ja pange Haaps. haiglas testituba tööle, proove võtke autodest ja küll mäete juba nädalaga mis tedelikkuses on.Hullem on see, et need inimesed ei tea ja muudkui liiguvad kuigi peaks karantiinis olema.
Ida virumaal oli ka sama, et polegi, nüüd kus testitakse, juba 1päevaga üle saja

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Ei saa aru?

Võimalik ka sada, aga hoiad ennast ise, hoiab ka Taevaisa sind!

Aga
4 aastat tagasi
Reply to  Ei saa aru?

Miks siis 104 inimest Läänemaal karantiinis on? Ja istuvad nad ikka kodus või lasevad mööda linna ringi? Kus Läänemaal teste tehakse?