Haapsalu kutseline merepääste kaob

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kolmapäeval piirivalve kai ääres seisnud Kessu läheb nüüd Kärdlasse. Malle-Liisa Raigla

Kolmapäeval piirivalve kai ääres seisnud Kessu läheb nüüd Kärdlasse. Malle-Liisa Raigla

Maist lõpetab töö Haapsalu politsei merepäästeüksus (SAR) ja piirkonnas hakkavad merepäästega tegelema vabatahtlikud ning Kärdla politseijaoskonna merepäästjad.

Haapsalu jaoskonnas töötanud kaheksat merepäästjat ei koondata, vaid neile on pakutud võimalust tööd jätkata kas Haapsalus korrakaitsepolitseinikuna, kandideerida PPA laevastikku või mujale PPAsse, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla.

Haapsalu merepäästjate alus Kessu, mis märtsis Saaremaalt tagasi Haapsallu toodi, läheb Kärdlasse ning Haapsalu kordoni kinnistu üürileping Riigi Kinnisvara ASiga lõpetatakse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mõte
4 aastat tagasi

Nakkushaiglad ja osakonnad likvideeriti koos personaliga, nüüd tagajärg käes! Nii kipub olema iga likvideerimisega …likvideerime ja taas taastame!

Tolmu Ahv
4 aastat tagasi

Kurb küll.Aga huvitav,kas ja kellele ämm mõne kilekoti saadab.Sest sellel krundil saab väga tulusalt kinnisvara arendada.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Tolmu Ahv

Valdkonna minister on EKRE-st

Jah
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Nagu näha ei õnnestu ministril üksinda seda asja päästa. Demokraatia on hull asi, diktatuuriga oleks asi selge, peaboss ütleb ja nii on.