Valitsus saadab Eesti elanikele e-kirja ja sõnumi

Lääne Elu

info@le.ee

Valitsus saadab kolmapäeval Eesti inimestele eriolukorra uute piirangute kohta e-kirja ja SMSi, teatas Stenbocki maja sotsiaalmeedias.

Teavituses palutakse võtta tõsiselt soovitust püsida kodus ning jälgida avalikus kohas viibimisel rangelt põhimõtet 2 + 2, mis tähendab, et liikuda tohib kas üksi või kahekesi ning teiste inimestega tuleb hoida vähemalt kahemeetrist vahet.

Küsimuste tekkimisel soovitab valitsus külastada veebilehte kriis.ee või helistada infotelefonil 1247.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz