0

Haiglaravil on 15 koroonaviirusesse nakatunud inimest, neist 2 on kriitilises seisus

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Hetkel vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 15 inimest, neist intensiivravi vajab neli ja kriitilises seisus on kaks, teatas terviseamet.

Pärnu Haiglas on kolm inimest ja kõigi seisund on stabiilne. Ida-Tallinna Keskhaiglas on kaks inimest, kes vajavad intensiivravi, kuid nende seisundit hinnatakse stabiilseks. Tartu Ülikooli Kliinikumis on ravil viis inimest, neist kaks on kriitilises seisus intensiivravis. Lääne-Tallinna Kekshaiglas viibib hetkel viis inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi.

Täna hommikuks oli Eestis koroonaviirus diagnoositud 326 inimesel, kokku on tehtud 3229 testi. Ööpäevaga laekus 417 testi tulemust, 109 võrra rohkem kui eile.

Võrreldes eilsega lisandus 20 uut positiivset, uusi nakatunuid tuli enim juurde Harjumaal – 9. Tartus ja Võrus lisandus kummaski 4, Saaremaal 2 ja teistes maakondades nakatunuid ei lisandunud (1 nakatunu puhul isikukood puudub). Vanusgruppide vaates on seis endine, 6% alla 20 aastased ja 17% 60+ vanusgrupi positiivseid. Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab veebilehelt www.terviseamet.ee/koroonakaart (Internet Explorerit kasutades ei ole leht korrektselt kuvatud).

Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt www.terviseamet.ee/uuskoroonaviirus ja terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt www.valitsus.ee/et/eriolukord#KKK .

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz