Lihula tervisekeskuse ehitushange jõudis ringkonnakohtusse

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Lääneranna vallavalitsus tahtis ehituslepingu sõlmida juba mullu detsembris, et perearstikeskus saaks selle aasta lõpuks valmis.

Lääneranna vallavalitsus tahtis ehituslepingu sõlmida juba mullu detsembris, et perearstikeskus saaks selle aasta lõpuks valmis.

Lihula tulevane tervisekeskus ägab probleemidepuntras – ehitushankelt kõrvaldatud AS Eviko viis vaidluse ringkonnakohtusse, mistõttu ei saa keskus plaanitud ajaks valmis.

Üle miljoni euro maksva Lihula tervisekeskuse rajamist toetab 641 300 euroga Euroopa Liidu regionaalarengu fond, ülejäänu peab tellijana lisama Lääneranna vald. Perearstikeskus pidi valmis saama selle aasta lõpuks, kuid nüüd terendab hoopis pikk kohtulahing, sest Lääneranna vald kõrvaldas ehitushanke pakkumiselt ASi Eviko ja Eviko Inseneribüroo OÜ, kes ei ole asjade sellise käiguga nõus.

„Kahjuks ei ole mul võimalik hetkel kommenteerida pooleliolevat kohtuvaidlust ja segadust uue riigihanke seaduse tõlgendamisel,” ütles Lääne Elule ASi Eviko juhataja Kaimo Sepp.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments