Esmaspäevast on kõik koolid suletud

Mailis Reps. Foto: Arvo Tarmula
Mailis Reps. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäevast on kõik Eesti koolid suletud, otsustas valitsuse kriisikomisjon neljapäeval.

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ütles “Aktuaalse kaamera” otsestuudios, et esmaspäevast on suletud kõik koolid, huvikoolid, kutsekoolid, ülikoolid. See tähendab, et õppetöö viiakse ümber kodu- ja kaugõppele.

Lasteaiad jäävad Repsi sõnul esialgu lahti, kuid soovitavalt võiksid ka lasteaialapsed kodus olla.

Edasi vaadatakse lasteaedade lahti hoidmist juhtumipõhiselt.

Minister selgitas, et kriisikomisjoni otsus kehtib seni, kuni olukord normaliseerub, kusjuures iga kahe nädala tagant vaatab valitsus üle, kas seda on vaja jätkata või mitte.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
riikonvalmis
4 aastat tagasi

Ikka on vaja paanikat tekitada. Poliitikud võiksid asjast eemale hoida, terviseamet ju ütles, et Eestis viiruseohtu sisuliselt ei ole. Ei tasu mingite vandenõude põhjal otsuseid teha.
Haridusminister on koole sulgedes nagu see hambaravikliinik, mis otsustas osasi kliente mitte teenidada. Jääme terviseameti poolset noomitust ministrile ootama.
Koolide ja muude asutuste sulgemine on ebaproportsionaalne tänast ohtu arvestades. Järgmisena kehtestate inimestele reisipiiranguid nagu Stora Enso?