Valgeväljal sõitis reka kraavi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna kella poole seitsme paiku hommikul sõitis Haapsalust Pärnusse kauba järgi läinud reka Valgevälja lähistel järsus kurvis kraavi. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu-Lihula maanteel, Valgevälja karjääri lähedal sõitis hommikul reka libeduse tõttu kraavi.

Täna hommikul oli liiklusõnnetus Haapsalu-Lihula maanteel, kus Haapsalu suunast sõitnud veoauto kaotas libedal teel juhitavuse ja kaldus kraavi.

„Midagi polnud teha,” ütles autojuht Harald. „Siin kuskil hakkas pidamine tekkima, kummid vilistasid, aga siis oli nii risti juba, et…”

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul oli autojuht kaine ja õnnetuses ta viga ei saanud.

Kui suurt viga auto avariis viga sai, seda autoettevõtte esindajad kohapeal takseerides öelad ei osanud.

Veoauto kabiin oli kraavis, kere aga viltu teel, mistõttu oli ka liiklus avariikohal häiritud ja liiklust reguleeris politseipatrull. „Reka puksiiri tulemine võtab palju aega ja kolmveerand tundi läheb vähemalt enne kui tee vabaks saab,” ütles Haapsalu politsei välijuht Rene Pajula kl 10.15 paiku.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sõitja
4 aastat tagasi

Hea,et niigi läks
Kõva kokkuhoid teehooldusepealt

Postimees
4 aastat tagasi

Regi on kraavis?
Miks on veoauto pildil???