Vööla merel sattus kalamees hätta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8
Päästjatel õnnestus ümber läinud kanuust vette kukkunud mees viimasel minutil leida ja kiirabile üle anda. Foto erakogu

Täna pärastlõunal sattus Vööla meres õnnetusse kalastama läinud vanem meesterahvas, kelle päästjad alajahtununa leidsid ja kiirabile üle andsid.

Häirekeskus sai teate veeõnnetusest kella 15 paiku. 75aastane vanahärra oli kanuuga Vööla merele kalastama läinud, kuid kanuu läks ümber.

Päästeameti Haapsalu operatiivkorrapidaja Hannes Klissi sõnul õnnestus mehel küll kaldale saada, kuid ümberringi oli paarkümmend meetrit roostikku, kust märjaks saanud mees enam läbi minna ei jaksanud.

„Õnneks jõudis ta abi hõikuda,” ütles Kliss. Appihüüet kuulis teine lähikonnas kalastanud seltskond ja see kostus ka lähedaloleva talu õue.

Õnnetusele reageerisid nii Haapsalu, Risti kui ka Nõva kutselised ja Pürksi vabatahtlikud päästjad. Klissi sõnul läks Haapsalu meeskond meest küll paadiga otsima, kuid et mees oli roostikku jõudnud, jätkati otsinguid jalgsi.

Kui päästjad 75aastase mehe leidsid, oli ta tugevalt alajahtunud ja omal jalal liikuda ei suutnud. „Väga napp pääsemine,” ütles Kliss. Kannatanu anti üle kiirabile.

Fotod erakogu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments