Galerii: noortekeskus viis inimesed südamerännakule

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20
Südamerännak algas Viieristil. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu noorte huvikeskus kutsus täna keskpäeval inimesi südamerännakule, kus Haapsalu tänavate jalutati maha südamekujuline teekond.

Jalutuskäik algas soojendusega ja südamekujuliste õhupallide jagamisega huvikeskuse ees, rännak ise sai alguse Viieristilt. Üheskoos jalutati mööda Suur-Mere tänavat, läbi piiskopilinnuse, mööda Vaba ja Karja tänavat vana tuletõrjemaja juurde. Et südamele moodustuks ka teine pool, jätkus jalutuskäik mööda Kalda, Lahe, Suur-Lossi ja Neidude tänavat tagasi Viieristile.

Pärast ühist umbes poole tunni pikkust jalutuskäiku pakkusid naiskodukaitsjad soovijatele suppi ja teed. Päeva juhtis Eesti noorteühenduse liidu esimees Roger Tibar.

Foto Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments