Haapsalu kultuurikeskuses etendub „Pimekohting”

Lääne Elu

info@le.ee

Henrik Normann ja Marika Korolev astuvad üles kaheteistkümnes rollis. Komöödiateater
Henrik Normann ja Marika Korolev astuvad üles kaheteistkümnes rollis. Komöödiateater

Kes ei ihkaks enda kõrvale seda ainsat ja õiget. Aga kui elu pole sind veel unistuste kaasaga kokku viinud, jääb üle riskida pimekohtinguga.

Pimekohting on nagu vene rulett, kus võid kaotada elu, või hoopis võidukas bingomäng, mis teeb sind hoobilt rikkaks. Iial ei tea, kas kokkulepitud kohas ja kokkulepitud ajal ootab sind tütar või ema. Kui asi kapitaalselt kihva keerab, trehvad unistuste printsi asemel hoopis oma eksabikaasat. Samas võid komistada jackpot’ile – sent-surmale-võlgu miljonäri näol, kelle varandusele saad ilma suurema vaevata käpa peale panna.

„Pimekohtingus” leiab tapvat riski ja joovastavat seiklust – see on meie ajastu olulisim sotsiaalne innovatsioon. Seepärast visake telefonid käest ja sulgege Facebook, sest tänapäeva suurim väljakutse on humoorikas „Pimekohting”. Seda nägemata pole teil enam pisimatki lootust õnnelikuks paarisuhteks.

Kaks näitlejat – Marika Korolev ja Henrik Normann – vahetavad käigupealt kostüüme ja parukaid ning astuvad üles kaheteistkümnes värvikas rollis.

Teksti autor on Haapsalust pärit Ivo Parbus, lavastaja Rednar Annus ja kunstnik Riina Andresen. „Pimekohting” etendub 19. veebruaril kell 19 Haapsalu kultuurikeskuses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Paistab
4 aastat tagasi

tore etendus tulevat.