Detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikustamine Lõokese tn 9, Haapsalu linn

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsus võttis 5.02.2020 istungil otsusega nr 103 vastu Haapsalu linnas Lõokese tn 9 kinnistu detailplaneeringu. Planeeringuala suurus on 3158 m². Alal kehtib senini Haapsalu linnavalitsuse 11.07.2006 korraldusega nr 562 kehtestatud Ungru tee elamukvartali detailplaneering. Uue koostatava detailplaneeringu eesmärk on kinnistu jagamine kaheks elamumaa krundiks. Esitatud on planeeritavate kruntide kasutamise sihtostarve (elamumaa), hoonete suurim lubatud arv (2 hoonet), suurim lubatud ehitusalune pind (300 m²) ja elamute maksimaalne kõrgus (elamul 8,5 ja abihoonel
5 meetrit). Kinnistust 400 m² suurune hoonete ehitamise õiguseta osa liidetakse naaberkrundiga. Detailplaneeringulahendus vastab õigusaktidele ja linna ruumilise arengu eesmärkidele ning Haapsalu linna üldplaneeringule.
Detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 27.02.–11.03.2020. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17,
reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments