Turismikorraldajad käisid Helsingis Läänemaad tutvustamas

Lääne Elu

info@le.ee

Lõppenud nädalavahetusel tutvustasid Läänemaa turismijuhid Lääne-Eestit Põhja-Euroopa suurimal turismimessil Matka, mis toimus tänavu 34. korda Helsingis.

Läänemaa osales messil koos Pärnu, Hiiumaa ja Saaremaaga. Nelja maakonda ühendavaks teemaks oli puhkus mere lähedal.

Läänemaa turismijuhi Annika Mändla sõnul oli huvi Lääne-Eesti vastu suur ja ühiselt väljas olek tekitas messiliste seas rohkem huvi.  „Põhiliselt tunti huvi spaapakkumiste, sündmuste ja uuenenud linnuse kohta. Oli palju külastajaid, kes on külastanud Tallinnat, aga meile polnud veel jõudnud. Saime neile anda reisiideid ja tutvustada põhjuseid, miks meid külastada,” teatas Mändla.

Läänemaad esindasid messil lisaks Mändlale turismi projektijuht-infokonsultant Olari Nebokat ning lloni Imedemaa juhataja Anne Suislep.

Matka messil osales sel aastal 68 300 külastajat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz