Detailplaneeringu kehtestamise teade kinnistu reg nr 12663350, Mäeküla, Haapsalu linn

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 30.12.2019 korraldusega nr 1068 kehtestati Haapsalu linnas, Mäekülas paikneva kinnistu reg nr 12663350 detailplaneering. Planeeringuala suurus on 3,35 ha ja see piirneb Mäeküla teega, edelast Topu lahega ja Topuranna kinnistuga,
loodest Mere, Tamme ning põhjast Pärnasalu kinnistutega.
Detailplaneeringuga muudetakse kehtivat detailplaneeringu lahendust, viiakse vastavusse Ridala valla üldplaneeringuga. Detailplaneeringuga on määratud 6 elamumaa,
2 transpordimaa ja 1 tootmismaa krunt. Elamukruntide suurim lubatud ehitusalune pind
(300 m²), hoonete lubatud maksimaalne kõrgus (8,5 m, abihoonel 4,5 m), hoonete korruselisus (2), hoonete arv (3, elamu ja 2 abihoonet), võimalik juurdepääsu asukoht ja kommunikatsioonide liitumispunktide asukohad.
Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments