0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 7. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vormsi vald tahab uuel praamihankel sõna sekka öelda

Et uuel praamihankel vormsilaste soovidega rohkem arvestataks, saatis Vormsi vallavanem Ene Sarapuu majandusministeeriumile ja maanteeametile kirja, kus tõi välja 13 kitsaskohta, millega uue hanke puhul arvestama peaks.

Raamatukogu tõi Haapsalu lood internetti

Lääne maakonna keskraamatukogu alustas Haapsalu 740. sünnipäeva aastal kirjandus- ja kultuuriloolist veebilehte „Haapsalu kirjasõnas”, kuhu tahetakse koondada eri aegadel linna kohta trükis ilmunud mõtted ja mälestused.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz