Margus Kasterpalu: Saueaugul tuleb uuslavastus

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Margus Kasterpalu. Foto: Arvo Tarmula

Margus Kasterpalu. Foto: Arvo Tarmula

Saueaugu teatritalu peremees Margus Kasterpalu ootb suve, et lavale tuua uuslavastus.

Mida alanud aastalt ootate?

Minu ootuse, mis on küllap peaaegu kõigil inimesel sarnane, sõnastas Karlsson katuselt: rahu, ainult rahu. Ja siis muidugi ka rõõmu – nii tööst kui ka muust. Väiksematest asjadest ootan suve, sest Saueaugu teatritalule on see kahekümnes ja me valmistame selleks ette uuslavastust, kus seekord teeb lisaks näitlejatele kaasa ka väike koor.

Mida kardate, et sel aastal juhtub?


Karta ei tahagi nagu midagi, sest sõnastatud kartusest võib kergesti saada hirm ja hirmul on ikka suured silmad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz