Kaia Kanepi kaotas Brisbane’i turniiril Tšehhi tõusvale tähele

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi (WTA 101.) kaotas läinud ööl toimunud Brisbane’i turniiri kvalifikatsioonis Tšehhi tennisistile Marie Bouzkovale (WTA 57.) tulemusega 5:7, 3:6, vahendas ERRi uudisteportaal.

Avasett algas tasavägiselt, kuid otsustaval 5:6 seisul kaotas Kanepi punkti oma pallingul, mida oli juhtinud 40:15. Teises setis asus eestlanna murdega ette, kuid kaotas seejärel uuesti punkti oma pallingul. Teist korda murdis 21-aastane Bouzkova Kanepi servi seisul 4:3. Kohtumine kestis kokku tund aega ja 35 minutit.

Brisbane’is on võistlustules ka Eesti esireket Anett Kontaveit, kes alustab otse põhiturniirilt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz