Lauri Väli lahkus Nurme vabrikust

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lauri Väli. Foto: Arvo Tarmula
Lauri Väli. Foto: Arvo Tarmula

Aastaid Haapsalu suurimas õmblusvabrikus müüki juhtinud Lauri Väli lahkus ettevõttest oktoobris.

Lääne Elule on väidetud, et ta vallandati päevapealt, Väli ise ütles, et lahkus ettevõttest omal soovil. Rohkem polnud Väli valmis ütlema. Äriregistri kanne tema lahkumise kohta Nurme Production juhatusest kannab kuupäeva 21. oktoober.

Väli pole enam ka ettevõtte Nurme Production omanik. Talle kuulus kolmandik ettevõttest. Praegu on ettevõtte vähemusosanik advokaat Vallo Paal, kes on spetsialiseerunud osaluste hoidmisele ettevõtteis.

Kaks kolmandikku Nurme Productionist kuulub Läti ettevõtjale Bislan Dzhambulatovile.

Nurme vabrik on vähendanud tootmist, sest vabaks on jäänud endine vabriku võimla, kus asus üks tootmisliin. Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles reedel linnavolikogus, et linnavalitsus saab võimla oma käsutusse, et teha sinna rulapark.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.S
4 aastat tagasi

Nurme vabrik on vähendanud tootmist, sest vabaks on jäänud endine vabriku võimla, kus asus üks tootmisliin. – Kas Te natukenegigi mõtlete enne kui “uudise” väljutate??? Kas siis kui seal bistroo vabaks peaks jääma on oodata järjekordset tootmise vähendamist? Millised, huvitav, on tegelikud tootmise vähendamise põhjused??? Detektiivajakirjanikud….

Tark ei torma
4 aastat tagasi

Palun mõelda selle peale ,kuhu mahuvad trennid ja kollektiivid kui algkool läheb remonti ning kaob juba teine saali kasutus võimalus ( Nikolai kadus ). Palun vaagida enne otsuse langetamist rsitkasutuse võimalust.

rulapark
4 aastat tagasi

on muidugi tore, aga kas just see on õige koht sellele …mingisugune tööstus ja tootmine seal on aastakümneid käinud.Ehk saaks neid ruume mõnele ettevõttele pakkuda…Saaks linn ehk mõnegi töökoha juurde.