Läänemaa saab uue rulapargi

Elen Freivald

elen@le.ee

Panga küla rulapark saab aasta lõpuks valmis. Foto: eskiis

Panga küla rulapark saab aasta lõpuks valmis. Foto: eskiis

Panga külas peaks selle aasta lõpuks valmis saama mitmekülgne rulapark, mis on mõeldud nii rulluisutajatele, rulatajatele kui ka trikiratturitele.

Haapsalu linnavalitsuse korraldas rulapargi ehitaja leidmiseks hanke, mille võitis Skatepargid OÜ. Kokku osales hankel neli ettevõtet – lisaks võitjale ka Metsamajand OÜ, Lars Laj Eesti OÜ ja Tiptiptap OÜ. „Võitja valiti parima hinna järgi. Tulemused on kinnitatud, leping sõlmimisel,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Davina Claire
1 aasta tagasi

Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda meiega laenu Novelty Finance’is e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI WhatsApp: +447915601531. NOVELTY FINANCE pakub finantslahendusi. Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Pakume ka paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele. ✓ Lihtne kinnitamine ✓ Paindlik tagasimakseperiood 6 – 360 kuud ✓ Väga mugav – saate laenu taotleda endale sobivas kohas ja ajal. ✓ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist. ✓ Subsideeritud intressimäär (3% aastas) ✓ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid… Loe rohkem »

uskumatu
1 aasta tagasi
Reply to  Davina Claire

kus on moderaatorid, kes sellise jama läbi lasevad?

Täpselt
1 aasta tagasi
Reply to  uskumatu

nii! Kusjuures minu vastulause sellele ilale kustutati ära.